#WETOO

#WETOO

A Fidesz az Európa ligában az élen

avagy, így cselez Orbán...

2019. március 21. - Trollhunter

Mi is történt tegnap...

Nagy mérkőzés volt az tény, de igazából csak egy a nézők számára is nyitott edzést láthattunk, mert az Európa liga éllovasának A és B válogatottja csapott össze.

A nemzetközi politikához kicsit is konyítók számára nem is volt meglepetés a döntetlen, hisz hiába vonultak fel a legjobb játékosok, igazából senki nem akart győzni. Nem volt cél a másik fél tekintélyének, befolyásolásának csorbítása, mert májusban lesz az éles meccs, ahol valódi ellenfelekkel kell közösen megküzdeniük. 

ENNYI!

Igazából a nemzetközi és hazai megye kettőben játszó csapatok vezetőinek és szurkolóinak az elemzései a viccesek, hisz ismét azt gondolják, hogy ők tudják a tutit, miközben az ő mérkőzéseikre már a lőtéri kutya sem kíváncsi!

A Fidesz és vele a haza ismét nyert és ez a legfontosabb!

A bejegyzés trackback címe:

https://wetoo.blog.hu/api/trackback/id/tr3914706138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása