#WETOO

#WETOO

Sosem volt EU egység!

2019. április 27. - Trollhunter

Ez egy vicc, csak ez nem vicces....
Fixa ideám, hogy az alkoholista Juncker, a Brexit, a migrànsok tudatos betelepítésének egy oka volt és van.
A nyugati mag államok (centrum) elérkezettnek látja az időt, hogy a gazdaságilag általa kifosztott, tőle függővé vált kelet-EU régiót (periféria) leszakítsa magáról. A gyarmatokkal nem egyezkednek és ha túl nagy a szájuk, akkor jól tönkre teszik őket.
1990-óta véletlenül amikor liberális/baloldali kormányok voltak, mindig felpörgött a privatizáció és a dereguláció. Nálunk ezt a Horn kormány és az SZDSZ nevű beépített ellenség vitte véghez.
Macron végre előjött a farbával: vége a nagy európai összefogósdinak, nem volt itt soha semmilyen európai egység.
Csak kizárólag érdekek és PÉNZ, PÉNZ és PÉNZ!
Jah, apropó egy valami még kell nekik: a munkaerő.
Mivel ehhez csak úgy jutnak hozzá, ha bedöntik gazdaságilag a kelet-EU régiót, így számíthatunk ilyesmire.
Orbán Viktornak egy nagy "bűne" van: Macronék azt tervezték, hogy miután kiválogatták a migrànsok milliói közül a hasznosakat, a többit szépen ide pakolják a keleti régióba. Utána szépen felhúzzák újra a szögesdrótot majd köszönik szépen a multi cégeik termelik ki innen a lóvét......na Orbán bűne az, hogy ebben keresztbe tett nekik.
Nyakukon a sok mihaszna, ezert most bosszút állnak. A Casus Belli a “szolidaritás” hiánya miközben ők rabolták ki azokat az országokat, ahonnan most ömlenek a milliók.
Macron, Merkel és a többi.......undormàny amit művelnek.

Szerző: Vincze Attila - Politológus

A bejegyzés trackback címe:

https://wetoo.blog.hu/api/trackback/id/tr5314788742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása