#WETOO

#WETOO

Szex, vagy szerelem?

2019. augusztus 09. - Trollhunter

Gyakorló szülőként figyelemmel kísérem az utóbbi napok homoszexualitást reklámozó botrányát és amellett, hogy megbotránkoztatott, el is gondolkoztatott.

Vajon miért próbálja úgy beállítani a média a homoszexuálisok közt létrejött szexuális kapcsolatot, mintha azonnal szerelemről lenne szó?

Mi heteroszexuálisok egyértelműnek tartjuk, hogy néha szerelem nélkül is szexelünk és ezzel nincs is semmi gond. Vannak olyan helyzetek, amikor az ember enged a hormonoknak és átengedi magát a testiségnek, miközben 0, azaz nulla egységnyi szerelem sem lengi át a levegőt. Ez valószínűleg így van a homoszexuális partnerek esetében is, de erről ebben a kampányban - és úgy általában - nem esik szó. 

Az egész kampány erre a nyilvánvaló ferdítésre épít és hamis szlogent használ!

Pontosabb lenne a #sexissex szlogen, de ez valljuk be őszintén - talán nem véletlenül -, inkább egy óvszer reklámhoz illene...

A bejegyzés trackback címe:

https://wetoo.blog.hu/api/trackback/id/tr6615002882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása