#WETOO

#WETOO

Nos, miutàn lecsengtek forradalmaink...

Mire jogosít egy képviselői igazolvány?

2018. december 20. - Trollhunter

Nos, miutàn lecsengtek forradalmaink, - illetve az övék - összegezzük mire jó egy képviselői igazolvány és a mentelmi jog.


- bemàszhatsz bàrmilyen kerítésen bàrmikor és bàrhova (bàr Szerbia fele KI màsznànak)
- beavatkozhatsz mindenbe, műsorba, gyàrtàsi folyamatokba, beleszólhatsz, hogy az autószerelő ama alkatrészt hova tegye.
- bekapcsolhatod a tűzjelzőt úgy, hogy nincs is tűz. Ferihegyen a reptéren is ajánlott az ilyesmi. Ilyenkor elvileg kiürítik az adott objektumot, ami ugye NEM megzavarása a közüzemnek.
- megfenyegetheted az adott objektumban munkáját végzőket, hogy ha nem teljesítik a követeléseidet akkor behívsz több ezer embert akik majd jól……(mit is csinálnak majd?)
- ebből következően forradalmi direktóriumot hozol létre a smink szobába és emberi életekről dönthetsz.
- tervezz műeséseket, kreálj olyan fotókat amik majd a NY Times és az Euronews híreiben lemehetnek (földön fekvés tarkóra a tett kézzel) kurvára demokratikus hazudozni ugye.


Vitesd el magad mentővel, hazudd azt, hogy eltörtek a bordáid, majd másnap menj be haknizni Egon úrhoz, úgy, hogy semmi bajod…

 

Szóval, ma egy ellenzéki parlamenti képviselő tulajdonképpen egy félisten, aki a törvények felett àll…., ilyenek a bolsevikok voltak, akik lemészároltak falvakat, ha azok nem olvasták be a követeléseiket.


A média kapcsán pedig:
- az ATV -, ami ugye mivel diktatúra van NEM LÉTEZIK -, és Egon úrék (ilyet még nem nyeltem) olyan penetráns se..nyalàst csináltak, hogy öröm volt nézni. Az általam fentebb leírtak nem érték el az ingerküszöböt a műsorban, hogy esetleg felvessék, mint jogellenes cselekedeteket.
A francia sajtóban már az jött le, hogy 400 órát köteles mindenki dolgozni, a zöldek már megint az EP összehívását kezdeményezik…..mert ez is a cél.


Itt aztán kurvára (Bangóné) nem érdekel senkit a melós, itt csupán a hatalomról van szó semmi másról. Mivel ez a maximum 5 ezer forradalmi tag aki kijár, még a 2 milliós liberális Budapesten is karcsú, megint a nemzetközi csapatokhoz kell nyúlni, akik majd a kék sisakjaikkal be fognak vonulni és eltávolítják OV-t. Ja nem.

Tankönyvi példája annak a magyar (?) ellenzék, hogy hogyan NE csinálj forradalmat, hogyan NE legyél hiteles, hogyan NE képviseld azok érdekeit, akik miatt elvileg utcára mentetek.


Mert az 5 pontjuk (három Uram) amiről szól:
- sajtószabadság úgy, hogy ők elmennek az általuk nem kedvelt szerkesztőségekbe fenyegetőzni, hogy ezt kellene akkor mondani……, hát miféle szabadság az, ahol azt lehet csak mondani amit ők akarnak?
- Európai Ügyészség (mi van?) ez most hogyan is jön ide?
- Bírói függetlenség (emlékezzünk Cserni bíró ítéleteire 2006-ban)
- ja igen a túlóra is ott van…..

 

Figyelem, amikor behívják a tévéstúdiókba ezeket az embereket, olyan szinten arrogáns és agresszív stílusban kommunikálnak, hogy nem tudom mi lehet az igazi bajuk.


Ha ilyenek ellenzékben, milyenek lennének hatalommal felruházva?

A történelem kereke ciklikusan változik, olybá tűnik, minden ugyan oda tér vissza újra és újra……

A bolsevik viselkedése az most is olyan, mint Kohn Béláék idejében.

A cél szentesíti az eszközt, etika meg erkölcs? Oh ugyan…

 

Vincze Attila - Politológus

A bejegyzés trackback címe:

https://wetoo.blog.hu/api/trackback/id/tr5914502984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása