#WETOO

#WETOO

Föl, föl, ti rabjai a földnek, Föl, föl, te éhes proletár!

Szocialisták és nácik kéz a kézben...

2019. január 06. - Trollhunter

Végre nem kell sötét utcákon, eldugott vidéki kiskocsmákban és benzinkutakon tanakodni Magyarország jövőjéről. Előbújtak és kiderült, hogy szerelmetesen fogják egymás kezét, hisz végre felvállalhatják eszmei összetartozásukat.

Vicces nézni a tüntetéseken egymás mellett lengedező MSZP-DK-JOBBIK (PRIDE) zászlókat.

Megszűnt az erkölcsi gát és egymásba karol a 2006-os tüntető és a lövető (Ugye mindenki tudja, hogy a Jobbikos Toroczkai László vezette a csürhét a TV székház elé?). Büszkén vállalja a Jobbik azt a Gyurcsány Ferencet (MSZP-DK), aki ellen létrejött a párt 2006 után és minden szégyenérzést és megvetést félretéve egymás kezét fogva üvöltik a nyilvánvaló hazugságokat.

A forgatókönyv ugyanaz, mint eddig mindig (lásd INTERNETADÓ, ÁPOLÁSI DÍJ,...) a kormány elkészít egy törvényjavaslatot, amihez az ellenzéknek értelmes javaslatokat, módosításokat kellene benyújtania, de ők nem kívánnak javítani, módosítani, hanem a MÉDIA segítségével utcai cirkuszt akarnak, hogy az élére állhassanak. Az új Munka Törvénykönyvét azonnal elnevezik a nagyon hangzatos és egyben hazug rabszolgatörvénynek, miközben a törvény teljes összhangban áll az EU jogszabályokkal. (Vajon most ezt miért nem vitték az ügyet Brüsszelbe, vagy szóltak Sargentininek, hogy vesse össze a törvényeket?)

Sajnálatos módon az utcára vonuló "nép" nem veszi a fáradtságot, hogy megkeresse az új MT-t és értelmezze azt, hanem elhiszi annak az ellenzéknek a félremagyarázásait, akik már ezerszer átvágták, félrevezették őket.

MEDDIG LEHET EZT MEGCSINÁLNI AZ ELLENZÉKI SZAVAZÓKKAL?

Hogy lehet annyira Orbánfóbiás egy ellenzéki szavazó, hogy nyíltan beáll a hazugságok mögé, persze csak szigorúan a demokrácia nevében.

A dolognak van még egy pikantériája, az MSZP, aki nyíltan az EU jelenlegi balliberális, globalista vezetését támogatja, fellázad Nyugat-Európa - hazánkban munkahelyeket teremtő - multicégei ellen??? Ezt hogy magyarázza meg Újhelyi Pista a főnökeinek? (VASTAG AZ A BŐR!)

A bejegyzés trackback címe:

https://wetoo.blog.hu/api/trackback/id/tr7514541456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása