#WETOO

#WETOO

Nyugdíjasoknak INGYENES

...pedig fizethetnének vizitenként 300 forintokat is érte.

2018. december 15. - Trollhunter

A kormány bejelentette, hogy januártól bevezeti a gyermekek otthongondozási díját, az ápolási díj pedig 15 százalékkal emelkedik. 2.7 százalékkal emelkednek a nyugdíjak és ezzel együtt az annak mértékéhez igazodó juttatások is.

Mi erre a legelső reakció az ellenzéki nyugdíjasoktól? Hát persze, hogy az, hogy KEVÉS

Persze, hogy kevés, de jelenleg erre futja és jövőre ismét emelkedik majd. Mit vártak az ellenzéki nyugdíjasok, mikor az unokájukat arra ösztönzik, hogy Londonisztánba menjenek mosogatni?

Az a sajátos helyzet áll fenn, hogy mindenkinek igaza van, de azért egy dolgot nem kellene elfelejteni a nyugdíjasoknak.

Jelenleg 3.7 millió termelő szférában dolgozó munkavállaló  - és persze a kb. 430000 vállalkozás - termeli ki a nyugdíjakat és 9.5 millió ember egészségügyi ellátásának költségeit! 

A bejegyzés trackback címe:

https://wetoo.blog.hu/api/trackback/id/tr1214486568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása